Han vill inte dela allt med mig

Anna träffade en ny man efter två äktenskap. Man nummer ett skildes hon från i fyrtioårsåldern och man nummer två dog när Anna var 55. Vid 65 träffade hon Benny som hade ett långt äktenskap i ryggen. Han hade träffat sin fru i tjugoårsåldern och var nu änkeman då hon gått bort i en fruktansvärd sjukdom.

Fruns sista ord till Benny var att han snabbt skulle hitta en ny kvinna att leva med så att han inte skulle vara ensam. Benny hittade Anna efter att ha sökt vänner online och på riktigt och de insåg snart att de skulle kunna få det att fungera tillsammans.

När de beslutade sig för att gifta sig blev Anna lite förvånad. Benny ville inte dela allt med Anna utan valde istället att skriva ett äktenskapsförord där Anna inte skulle få något av Bennys förmögenhet om han gick bort före henne.

Det var nämligen så att Benny var tämligen rik och han tyckte inte att det var rätt att pengarna som rimligen borde gå till hans barn skulle gå till Anna. Anna kunde förstå tankegången men tyckte att det var ett märkligt sätt att gifta sig på.

Hon menade att man när man gifter sig delar på allt. Benny stod på sig och de skrev äktenskapsförordet så att Anna inte skulle få något av hans miljonarv om han lämnade jorden före henne.

Var det rätt eller fel? Vad tycker du? Lägg din kommentar här nedan!