Möt en ny partner efter 60

Kan du börja om från början med en ny partner? Det är klart att du kan! Det går att möta vänner på flera olika sätt och ur vänskapen kan kärleken spira. Oavsett om du väljer att träffa nya vänner på riktigt eller digitalt är det dock viktigt att vara medveten om vad du har som mål. Var ärlig så att de som du möter förstår dina signaler på rätt sätt.

När du använder dig av dejting sajter för seniorer är det ju uppenbart vad du söker efter. Men om du till exempel blir medlem i klubbar och på andra sätt träffar nya vänner på riktigt är det klokt att säga det som det är. Att du faktiskt söker den stora kärleken en gång till.

När du träffar en ny partner efter 60 är det viktigt att komma ihåg att det är stor skillnad mellan detta och att mötas i yngre år. Ni har båda ett långt liv bakom er och mycket kommer ni aldrig att vilja förändra för att inte säga allt.

Om du bara inser att personen du kan komma att dela dina sista år med inte kommer att förändras har du mycket att vinna på det. Var öppen för att det kan finnas saker hos personens beteende och smak som du verkligen inte förstår. Undvik att försöka rätta till detta så kan ni få ett bra liv tillsammans där ni fokuserar på det som ni gillar hos varandra och det som är kul att göra tillsammans.